Diensten

menu_top_image_1589375011.jpg

Waarom jij een zoekopdracht bij mij wil plaatsen?

Het kan zomaar zijn dat u al precies weet wat voor auto u wilt rijden, maar dat u deze niet kunt vinden. Wij helpen u graag hierbij.

Meer dan 20 jaar ervaring

In meer dan 20 jaar hebben wij enorm veel ervaring en kennis opgedaan. In deze tijd is er een groot netwerk opgebouwd in binnen- en buitenland met eerlijke contactpersonen en bedrijven van alle automerken. Hierdoor zijn wij in staat om de zoekopdracht naar uw ideale auto snel en grondig te volbrengen.
 

Betrouwbaarheid

Als lid van BOVAG en Mercedes-Benz Specialisten Groep leveren wij betrouwbare kwaliteitsoccasions die voorzien zijn van een volledige gedocumenteerde onderhoudshistorie en schadevrij zijn. Wij hanteren eerlijke prijzen, ook voor de inruil. Aanvullende garantie is mogelijk van tot 24 maanden.

Aanvullende garantie is uiteraard mogelijk.
 

Persoonlijke Benadering

Met veel plezier en passie voor auto’s zetten wij ons in om u te adviseren bij het vinden van uw ideale auto. Wij kennen onze klanten bij naam, we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen! Er wordt simpelweg écht rekening gehouden met uw persoonlijke situatie.

Hieraan vast graag een module : “Zoek mijn ideale auto” waarop ze meteen op een formulier terecht komen waar ze naam en email adres en ideale auto met max km stand en bouwjaar. Indien u, uiteraard geheel vrijblijvend, de eisen en wensen waaraan uw toekomstige droomauto moet voldoen kenbaar maakt aan ons, zullen wij voor u op zoek gaan naar een auto die perfect aan uw verwachtingen voldoet.

 

loder_img.gif

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Klanten reviews

Knowhow!

Goede inruilprijs, voordelige prijs ook na import, zeer nette aflevering, reageert snel, mooie auto's in de showroom maar zoekt ze ook op verzoek, zoekt met knowhow.

Christina Collu - Mercedes-Benz GLA 250 AMG 2018

Uiterst tevreden!

Nancy, heeft onze droomauto weten te vinden. Bovendien kregen wij een mooi en eerlijk bedrijf voor onze inruilauto. Zo hebben we geen gedoe met de auto zelf verkopen én geen gedoe met het zelf zoeken van een auto.
Nancy heeft door haar jarenlange ervaring in de autobranche een groot netwerk opgebouwd. Ook in andere merken dan Mercedes-Benz. Ze weet precies waar ze moet zoeken en het duurde dan ook niet lang tot ze een auto wist uit te halen die aan ons wensenlijstje voldeed. De papieren waren snel geregeld en de auto was "showroomklaar" toen wij 'm ophaalden.
De liefde voor haar vak straalt ze uit. Ze is zakelijk -dat moet wel, wil je kunnen overleven in deze branche- maar verliest haar vriendelijkheid nooit uit het oog. Geen slijmerige verkooppraatjes maar eerlijk en oprecht.

Familie de Heus - Volvo V60 T4 Momentum 2012

Top service!

Nadat wij een leuke auto in Duitsland hadden gezien heeft Nancy alles overgenomen. Van contact met de desbetreffende garage tot het uiteindelijk importeren. Er werd duidelijk uitgelefd hoe ze te werk ging en wat we konden verwachten. Binnen korte tijd stond onze auto klaar. Gecontroleerd op zichtbare gebreken en keurig gepoest.

Familie Vrouenraets - Mazda CX5 2.0 2014

Eerlijkheid, service en vakmanschap!

Toen Nancy haar eigen zaak begon had ze al jaren ervaring opgedaan in de zaak van haar vader. Zelf kocht ik in 1987 mijn eerste auto bij haar vader. Ben er altijd klant gebleven. Nancy heeft de goede zakelijke eigenschappen die al die jaren zichtbaar waren bij haar vader in haar nieuwe zaak mee overgenomen. Voor mij is eerlijkheid, service en vakmanschap zaken die belangrijk zijn. Dit zie je ook nu weer terug. Ik zie dit heel zelden en dat siert de aanpak van haar mooie nieuwe zaak. In mijn ogen is de basis gelegd dat er een auto zaak bijgekomen is die een goede toekomst heeft. Heel veel succes.

Jean Rutten - Mercedes-Benz CLS 350 2012

Prima bedrijf!

Nadat mijn auto total loss werd gereden, ben ik op zoek gegaan naar een andere. Ik dacht, neem ik weer zo'n uitgeklede Nederlandse bak, of ga ik toch voor een complete Duitser? Na wat prijzen vergelijken kwam ik toch op de Duitser uit. Bleef alleen de vraag.... Invoeren? Met de door mij gevonden auto naar Nancy Jürgen gegaan en zij heeft alles voor me geregeld, van aankoop, vervoer, invoeren keuren bpm enz. enz. Vrijdag kreeg ik een belletje dat ik de auto kon komen halen. Er zaten zelfs opgelegde kentekenplaten op. Kortom, alles top geregeld!

Roger Sporken - Opel Astra 1.4 T OPC 2015

Veelgestelde vragen?

Is het mogelijk om mijn droomauto te financieren?
Ja, alle vormen van financiering zijn mogelijk. Zowel voor de zakelijke- als voor de particuliere rijder. Ik werk nauw samen met een betrouwbare kredietbemiddelaar en deze zorgt ervoor dat jij jou droomauto veilig en snel kunt kopen om vervolgens in maandbedragen af te lossen.

Waar komt mijn droomauto vandaan?
Dit is afhankelijk van het aanbod op dat moment. Mogelijk uit het binnenland, maar veelal van betrouwbare partners uit het buitenland. Deze auto's zijn vaak luxer uitgevoerd, hebben minder kilometers op de teller en zijn uiteraard schadevrij en 100% onderhouden volgens service-interval.

Koop ik mijn droomauto met garantie?
Dat is mogelijk! In het geval van hele jonge auto's is de fabrieksgarantie uiteraard nog van toepassing. Bij overige auto's bied ik de mogelijkheid aan om een aanvullende garantie af te sluiten voor een uitermate redelijk bedrag voor een periode van 6 maanden, 12 maanden of 24 maanden.

Bij deze aanvullende garanties ontvang je het eerste jaar een mobiliteitspas GRATIS. Zo ben je ook verzekerd van directe hulp bij pech onderweg.

Is mijn droomauto rijklaar bij de aflevering?
Ja, je kunt zorgeloos instappen en eindelijk gaan genieten van jou lang verwachtte nieuwe auto.
In het geval van Import regel ik het verzekerd transport naar Nederland, de invoer en de complete registratie in Nederland bij de RDW.
De auto wordt hierna te naam gesteld en afgeleverd met een aflever controle en indien nodig met een geldige APK keuring of servicebeurt volgens interval.

Kan ik inruilen op mijn droomauto?
Ja, inruil op jou nieuwe droomauto is mogelijk.
Ik werk met een professioneel taxatieprogramma, waarin ik alle gegevens van de auto en marktconforme prijzen in een oogopslag kan zien

desktop_wtsapp.png
  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
  • whatsaap.png