Header Image 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 30

Merkspecialist in Mercedes

Voor aankoop, onderhoud, reperatie en meer bent u bij Nancy Jurgen Auto in Geleen aan het juiste adres. 

Nancy Jurgen Auto is officieel TOP Merkspecialist in Mercedes, hét alternatief voor de dealer. De specialisten in Mercedes kennen uw auto van binnen en buiten en verzekeren u van een passend advices. Nancy heeft haar kennis opgedaan in het familiebedrijf met een lange historie van meer dan 50 jaar. Persoonlijk contact staat hierbij hoog in het vaandel! Zo helpt Nancy u aan de juiste Mercedes die voldoet aan uw verwachtingen!

Specialist in het merk Mercedes

Voor de meest uiteenlopende diensten kunt u terecht bij Nancy Jurgen auto. Voor onderhoud, reparatie of APK zijn wij de specialist in Mercedes die u zoekt! Een TOP Merkspecialist staat garant voor Vakkundig & Vertrouwd zakendoen gepaard met een eerlijke prijs. Wij kennen uw auto door en door en bieden u 100% zekerheid dat uw auto aan de fabriekseisen van Mercedes voldoet. Private lease wordt ook mogelijk gemaakt door de TOP Merkspecialist in Mercedes-Benz. Benieuwd naar de Mercedes private lease mogelijkheden? Neem dan contact op!

Onderhoud en reparatie in Mercedes

Het is van groot belang om uw Mercedes regelmatig te laten onderhouden. Het onderhoud gebeurt bij een Mercedes Merkspecialist volgens fabrieksspecificaties zodat de garantie behouden blijft. De werkplaats van elke specialist beschikt over officiële uitlees- en diagnoseapparatuur. Zo doen/kunnen wij alles wat een dealer ook kan, maar dan goedkoper! Ook voor de beste kwaliteit occasions gaat u naar de Merkspecialist in Mercedes. Samen komen wij tot de beste uitkomst zodat u tevreden de showroom verlaat. 

Mocht u vragen hebben over uw Mercedes of wilt u een afspraak maken? Twijfel niet en neem gerust contact op!

Vragen of interesse?

Morgen Internet - Zorgeloos website